Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 5 g salsa
- 150 g borrego limpo, cortado em cubos e semicongelado
- 25 g cebola
- 1 dente de alho
- 15 g azeite
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo
- ¼ limão, só o sumo
- 80 g leite
- 10 g farinha tipo 65
Massa
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g banha
- 10 g azeite
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 425.1 kJ / 101.6 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 36.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastéis de massa tenra de alheira
35 min
Massa de pizza napoletana
Değerlendirme yok
Pão caseiro
2h
Molho de manteiga de amendoim
20 Min
Sopa asiática com frango
1h 10 min
Palitos de queijo com pesto
1h 30min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55 min
Cuscuz de carne seca
Değerlendirme yok
Gelado de leite merengado
8 Std. 15 Min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50min
Massa de piza com descarte de massa-mãe
4h 10min
Waffles de parmesão com presunto e pesto rosso
35 min