Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı
- tereyağı, yağlamak için
- 8 nane yaprağı
- 1 misket limonunun kabuğu, sadece yeşil kısımları
- 2 yk mısır nişastası
- 100 g şeker
- 250 g labne
- 250 g ricotta peyniri
- 4 yumurta
- 500 g su
- Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
-
1
mango, olgun, küp küp doğranmış
veya 2 şeftali, küp küp doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1906 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 31 g
Alternatif tarifler
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50 min
Tahinli Çörek
2 Std.
Hindistan Cevizli ve Mangolu Frozen Limonata
5 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi
1 Std. 20 Min