Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 45 g de mantequilla
- 15 g de aceite de girasol
- 70 g de harina
- 400 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso gallego (de tetilla o Arzúa-Ulloa) en trozos
- 400 g de maíz en conserva, escurrido
Masa
- 500 g de harina
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de agua
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 1 huevo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ñoquis del 29
1h 15min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Empanadas criollas
3h
Buñuelos de acelga
45min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 godz. 10 min
Pastafrola de membrillo
2h
Empanadas de pollo
2h 30min
Pastafrola de membrillo
2h
Pizza armenia (lehmeyun)
1h 30min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 min
Chipa
30 min
Empanadas de humita
1h 30min