Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 45 g de mantequilla
- 15 g de aceite de girasol
- 70 g de harina
- 400 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso gallego (de tetilla o Arzúa-Ulloa) en trozos
- 400 g de maíz en conserva, escurrido
Masa
- 500 g de harina
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de agua
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 1 huevo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min
Pascualina
1 Std. 45 Min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Pizza armenia (lehmeyun)
1 Std. 30 Min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 Min
Tarta de ricota
4 Std.
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Empanadas criollas
3 Std.
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Chipa
30 Min