Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 25 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia aux olives
3h
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Galettes de maïs à la coriandre
50 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min