Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Pici all'aglione
1h 25min
Piccoli tramezzini farciti
50min
Torta al testo
1h
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambelline al vino rosso
1h
Tozzetti
1 godz. 30 min
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Ciambelline al vino rosso passito
1h