Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11小时
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Fave dei Morti
55 Min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Torta al testo
1 Std.
Arista all'arancia
8 Std. 35 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.