Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spianata sarda
7sa 45 dk
Focaccine aneto e feta
1 godz. 25 min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Pane svedese
2 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4sa
Harira
40 min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min