Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aspic di verdure
8j
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Nfigghiulate Siciliane
3h 50min
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min
Millefoglie pepe e origano
4h 30min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min