Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di porri
- 100 g di radicchio a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di Brie
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di mela sbucciata, a cubetti
- 8 gherigli di noci a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2147 kJ / 513 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 38.7 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fichi freschi ripieni
20min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Bignè al formaggio
1u. 5min
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Thepla di spinaci
1 godz.
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1hod. 40min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Flan al topinambur
40min
Alberello salato
2 Std. 10 Min