Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 25 g di olio di oliva, + q.b. per ungere la placca da forno
- 350 g di farina
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Farcitura
- 200 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale all'aglio
- 1 cucchiaino di erbe secche miste all'italiana
- 150 g di formaggio Gouda, a pezzi
- 2 rametti di aneto fresco, ben asciutto
- 150 g di panna acida (10% di grasso)
- 1 uovo sodo, sgusciato, tagliato in quattro parti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di salmone affumicato, a fette (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2716 kJ / 649 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Değerlendirme yok
Senape di fichi
1 godz.
Ghiaccio tritato
Değerlendirme yok
Girelle alle noci e cannella
2 Std. 10 Min
Shake allo yogurt e mango
10min
Torta di Pasqua
1 godz. 45 min
Pizzette "Tricolore"
Değerlendirme yok
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 Min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Dolcetti con le prugne
Değerlendirme yok
Laab di manzo
Değerlendirme yok
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5 min