Cheesecake de ricotta con mermelada de higo

Cheesecake de ricotta con mermelada de higo

4.3 16 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 5sa 40 dk
12 rebanada

Malzemeler

Base de almendra
  • 20 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
  • 200 g de almendras tostadas
  • 60 g de azúcar morena
  • 1 pizca de sal
Mermelada de higo
  • 100 g de higos secos
  • 100 g de agua
  • 80 g de azúcar
  • ½ limón amarillo sólo el jugo
Cheesecake de ricotta
  • 170 g de azúcar
  • ½ limón amarillo sólo la cáscara
  • 3 claras de huevo
  • 170 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
  • 3 yemas de huevo
  • 250 g de queso ricotta
  • 1 pizca de sal
  • 80 g de harina para hot cakes
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 2 cdas de canela en polvo para espolvorear

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Protein 9 g
Kalori 1784 kJ / 426 kcal
Yağ 27 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...