Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Pck. Pizzateig für ein Backblech, frisch, aus dem Kühlregal (400 g, 24 x 36 cm), z.B. von Tante Fanny
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 170 g Frischkäse mit Kräutern
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 EL Olivenöl
- 60 g Rucola, grob geschnitten
- 125 g Räucherlachs, in Streifen (à 1 x 5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min
Lachs-Dill-Creme
5min
Spanische Pizza
1 Std. 20 Min
Champignoncremesuppe
15 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.
Champignonpizza
1 Std. 40 Min