Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Camembert, würzig (z.B. Cœur de Lion), in Stücken
- 150 g Walnusshälften
- 1 Bund Schnittlauch, feinen in Röllchen
- 5 - 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Pck. Filoteigblätter (250 g), z.B. von Tante Fanny
- 250 g Portwein, weiß
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 2 Prisen Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- Öl zum Bestreichen
- 50 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Orientalischer Blumenkohl-Snack
2h 45min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1 Std. 30 Min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1 Std. 30 Min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 Std. 10 Min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Camembert-Soufflé
45min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Chili-Cheese-Buletten
50min
Gefüllte Kartoffelrösti
1h
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min