Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Camembert, würzig (z.B. Cœur de Lion), in Stücken
- 150 g Walnusshälften
- 1 Bund Schnittlauch, feinen in Röllchen
- 5 - 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Pck. Filoteigblätter (250 g), z.B. von Tante Fanny
- 250 g Portwein, weiß
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 2 Prisen Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- Öl zum Bestreichen
- 50 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4u. 35min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1 godz. 30 min
Camembert-Soufflé
45 min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 godz. 10 min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Tarte Tatin mit Tomaten
1hod. 40min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 min
Cheddargebäck
40min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 godz. 15 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min