Cihazlar ve Aksesuarlar
蟹肉米濃湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
奶油20 克
-
油漬鯷魚15 克
-
義大利米 (約14-15分烹煮時間)40 克
-
新鮮去殼蟹肉200 克
-
白蘭地20 克
-
水80 克
-
匈牙利甜紅椒粉1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
牛奶300 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.5 g
Kalori
892.8 kJ /
213.5 kcal
Yağ
12.5 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
愛上風味濃湯
12 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
鷹嘴豆泥蔬菜捲餅
Değerlendirme yok
印度咖哩烤雞捲
Değerlendirme yok
橙香蔓越莓餅乾
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
波蘭乳酪麵包
1sa 10 dk
抹茶起司奶蓋紅豆冰
Değerlendirme yok
酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)
Değerlendirme yok
熱香料蘋果酒
Değerlendirme yok
香辣蒜味牛蒡麵
Değerlendirme yok
剁椒魚菲力
Değerlendirme yok
巧克力麵包球佐櫻桃醬
1sa 30 dk
藜麥布丁佐覆盆子醬
Değerlendirme yok