Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 500 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- aceite para untar las manos
Glaseado
- 150 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1883.8 kJ / 450.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 53.8 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscón gallego
1h 30min
Bizcocho cuatro cuartos
1 godz. 40 min
Buñuelos de manzana
30 Min
Bundt cake de especias
2h
Brioche
8h
Magdalenas de nata
1sa
Pan nevado para el desayuno
2 Std. 30 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3u.
Rebojos zamoranos
50min
Caracolas de canela
2h
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min