Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 500 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- aceite para untar las manos
Glaseado
- 150 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1883.8 kJ / 450.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 53.8 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2h
Roscón de Reyes
4h
Brioche
8h
Panettone con chocolate y naranja
3 godz. 20 min
Estrella brioche nevada
3 godz. 10 min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1 Std. 40 Min
Suizos
2 godz. 30 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min