Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba (voir "Conseil(s)")
- 50 g de lait
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 15 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 75.2 g
- Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche tressée à la cannelle
3h
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Roulé de potiron
1h 30 min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Kringle (Estonie)
2h 40min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4 Std. 55 Min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 Min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4 Std. 10 Min
Manneles
1h 30 min
Biscuits apéritifs "fantômes"
1 Std.
Brioche au potiron
3sa 45 dk
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min