Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci
40 min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Cottura dei ceci
11h
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Cottura delle lenticchie
1 Std.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Contorno di verza
35 min
Ceci a Cottura Lenta
14ωρ. 40 λεπτ.
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Cannellini a Cottura Lenta
14ωρ. 40 λεπτ.