Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cannellini a Cottura Lenta
14 godz. 40 min
Ceci a Cottura Lenta
14 godz. 40 min
Cottura delle lenticchie
1h
Cime di rapa stufate
55min
Cottura dei ceci
11h
Fagioli in umido
1h 30min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Ceci in umido
1h 30min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Pasta e lenticchie
50min