Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cottura delle lenticchie
1h
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Pasta e lenticchie
50min
Ceci a Cottura Lenta
14u. 40min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14u. 40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Cottura dei ceci
11小时
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min