Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
veya 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Stücke
- Kalori
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Protein
- 82 g
- Karbonhidrat
- 557 g
- Yağ
- 169 g
- Lif
- 58.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfeltarte
1 godz.
Pflaumenschnitten mit Pumpernickel
1 Std. 10 Min
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3h
Jesunder Poschweck
3h 30min
Kürbis-Orangen-Cupcakes
1 Std. 20 Min
Süße Focaccia mit Haselnüssen
2 Std. 30 Min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Quitten-Tarte-Tatin
2 Std.
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Far Breton
9h 20min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2 godz. 20 min
Aprikosen-Muffins
45 min