Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
veya 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Stücke
- Kalori
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Protein
- 82 g
- Karbonhidrat
- 557 g
- Yağ
- 169 g
- Lif
- 58.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosengugelhupf
2 Std.
Englische Früchtekuchen
3h 30min
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10 Std. 45 Min
Mango-Kokos-Tarte
1 Std. 10 Min
Orangen-Möhren-Torte
2 Std.
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Birnen-Blondie
1h 15min
Apfelkuchen mit Guss
1 Std. 20 Min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2 Std.
Haselnuss-Käsekuchen mit Orangen
1 Std. 30 Min
Marokkanischer Gugelhupf
1 Std. 35 Min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1 Std. 30 Min