Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
veya 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Stücke
- Kalori
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Protein
- 82 g
- Karbonhidrat
- 557 g
- Yağ
- 169 g
- Lif
- 58.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mango-Physalis-Kuchen
1h 20min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2 Std.
Birnen-Preiselbeer-Pie
3h 30min
Apfel-Nuss-Torte
4 Std. 30 Min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Rose vom Winterapfel mit Würzguss
1 Std. 50 Min
Kaffeeschnitten mit Gewürzorangen
1h
Far Breton
9 Std. 20 Min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20 min
Apfeltarte (upside down)
1h 10min
Badische Apfeltorte
1h 40 min.