Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Milch
- 25 g frische Hefe
- 100 g Zucker
- 4 Eier (Kl. M), davon 2 getrennt
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Mohn
- 400 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
-
20
g Weinbrand
veya 20 g Orangensaft - 4 Tropfen Bittermandelaroma
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 20 g Wasser
- 20 g Hagelzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1340 kJ / 320 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 Std. 30 Min
Apfeltaschen
2h 40min
Franzbrötchen
2u. 20min
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2u. 20min
Dinkel-Brioche au chocolat
2 Std.
Panforte de Siena
2 Std.
Pfeffernüsse mit Guss
4h 30min
Erdnuss-Stollen
21 godz.
Aprikosen-Marzipan-Schnecken
1 Std. 50 Min
Biberle
1h
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2 Std.