Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser
- 400 g Weizenmehl Type 550
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- ½ Zitrone, unbehandelt
- 250 g Ricotta
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Glas Schwarzwurzeln (Abtropfgew. 320 g), abgetropft
- 100 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2150 kJ / 513 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 13 g
Alternatif tarifler
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1h 40min
Pilzza
1h 20min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 Std.
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1h 15min
Wirsing-Dinnete
2 Std.
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 Std.
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15min
Champignonpizza
1h 40min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 Std.