Hornazo de Salamanca

Hornazo de Salamanca

4.5 84 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
8 raciones

Malzemeler

  • 100 g de agua
  • 100 g de vino blanco
  • 100 g de manteca de cerdo
  • 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
  • 1 pellizco de azúcar
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
  • 650 g de harina de trigo
  • 1 cucharada de sal
  • 600 g de magro de cerdo en trozos
  • 500 g de longaniza fresca sin piel

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 35.3 g
Kalori 3076 kJ / 736 kcal
Yağ 39.7 g
Lif 3.1 g
Karbonhidrat 58.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...