Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de manteca de cerdo
- 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
- 1 pellizco de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 650 g de harina de trigo
- 1 cucharada de sal
- 600 g de magro de cerdo en trozos
- 500 g de longaniza fresca sin piel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 3076 kJ / 736 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 39.7 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Patatas a la riojana
40 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Roscón de Reyes
4 Std.
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Bollos preñaos
2j 30 menit
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10 min
Lasaña de morcilla de Burgos
45 Min
Patatas revolconas
40 min
Tigres
1j
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10 min
Quesada pasiega
45 Min