Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1 Std. 25 Min
Ale Brötchen
1h 40min
Sesam-Baguette
1 Std. 30 Min
Fatayer mit Käse und Minze
1 godz. 5 min
Libanesisches Fladenbrot
3h 20min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Amerikanische Bagels
2h
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 Std. 30 Min