Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Koftas in Tahin-Sauce
50 Min
Auberginenpüree
1h 30min
Hot ginger spread
25p
Pilaw-Reis
40min
Fatayer mit Käse und Minze
1 Std. 5 Min
Zatar
15p
Koriander Chutney
5p
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Mediterranes Baguette
15 Std.
Fladenbrot - Pide
1 godz. 50 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1h 30min