Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koriander-Falafeln
40 Min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Ale Brötchen
1h 40 min
Ciabatta
3h 45 min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10 min
Tomatenpaste
30 min
Auberginencreme "Orient"
2 godz.
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 Std.
Fatayer mit Käse und Minze
1 Std. 5 Min
Fladenbrot - Pide
1 Std. 50 Min
Auberginen-Dip
50 min