Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Impasto per pizza
1h
Pizza alla farina di farro
Değerlendirme yok
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Fette biscottate al farro
Değerlendirme yok
Baguette
4h
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pizza alla marinara
1h 35min
Biscotti secchi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Crostata di mele
1u. 15min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Focaccia al rosmarino
2h 30min