Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina + q.b.
- 30 g olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga, sott'olio o dissalati
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, o dissalati
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 200 g di mozzarella di bufala, a fette (5 mm) e scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vin brûlé bianco
20min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11hod.
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Tiramisù
5h 40min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Polenta
1 godz.
Piadina romagnola
15 min
Torta della nonna
4h
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Zuppa di cavolo
50 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Crema pasticcera
15 min