Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 50 g water
- 170 g butter, cut into pieces , plus extra for greasing
- 180 g milk
- 2 tsp sugar
- 3 level tsp dried yeast
- 2 eggs
- 650 g flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Cheese filling
- 150 g feta cheese, cut into cubes (1 cm)
- 220 g Halloumi cheese, cut into cubes (1 cm)
- 180 g mozzarella, cut into cubes (1 cm)
Assembly
- 1 egg
- 1 tbsp water
- 40 - 50 g sesame seeds
- fresh mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 26.5 g
Alternatif tarifler
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Iranian Barbari
2 Std. 30 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Za'atar mix substitute
5min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1u. 40min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min