Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Garniture
- 300 g d'oignons, coupés en 4
- 150 g de poivron rouge, en morceaux
- 150 g poivron vert, en morceaux
- 200 g de tomates concassées, en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de thon à l’huile ou dans l’eau
- 2 œufs durs, coupés
Pâte
- 50 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g de vin blanc
- 90 g de beurre
- 1 œuf
- 25 g de levure fraîche (½ cube)
- 450 g de farine fleur
- 1 c. à café de sel
Finitions
- de la farine fleur, pour saupoudrer
- eau, pour mouiller les bords
- 1 jaunes d'œufs, pour badigeonner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Karbonhidrat
- 61.73 g
- Yağ
- 38.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40 min
Pain tessinois
1hod. 50min
Milanais
3h
Émincé à la zurichoise
50min
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Riz Casimir
45 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Pennette safran et crevettes
30 min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Crevettes au curry
35 min
Tresse bernoise
1h 45min