Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 130 g Mehl
- 70 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- ½ gestr. TL gemahlener Kümmel
-
Paniermehl zum Ausstreuen
veya Hartweizengrieß zum Ausstreuen
Käsecreme und Fertigstellung
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 190 g)
- 250 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse)
-
200
g Schmand
veya 200 g Crème fraîche - 2 EL Birnensaft aus der Dose
- 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 967 kJ / 233 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatencremesuppe
35 Min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 godz. 20 min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Roastbeef-Schiffchen
6 Std.
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Forellencremesuppe
40 Min
Lachs-Schwarzbrot-Torte
2 Std. 30 Min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1h 40 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10 min