Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pane alle olive
2h 20min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 Std. 30 Min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane al semolino
4h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min