Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 3 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 25 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sablés au sarrasin, fromage de chèvre et miel
30 min
Houmous
10 Min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1hod. 45min
Gougères
40 min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 godz. 30 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 godz.
Tarama et ses miniblinis
1hod. 45min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 godz.
Houmous classique ou à la betterave
10 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Gougères
45 min