Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La gelée de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de jus de mangue
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 60 g de cassonade
La semoule coco-cardamome
- 500 g de lait de coco
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 40 g de cassonade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Cheesecake au citron et pavot
24 Std.
Crème caramel, noix de coco et banane
5j