Cihazlar ve Aksesuarlar
傣味柠檬鸡
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
6 人份
Malzemeler
-
鸡腿肉,去皮去骨300 克
-
水600 克
-
姜1 片
-
料酒10 克
-
花椒1 茶匙
酱汁
-
姜 切末1 片
-
蒜头 切末1 瓣
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
柠檬 取皮,并榨出柠檬汁1 个
-
鱼露1 汤匙
-
辣椒油1 茶匙
-
新鲜小米椒 切末1 只
-
新鲜香菜 取叶子10 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.4 g
Kalori
497 kJ /
118 kcal
Yağ
8.4 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
辣味中国
70 Tarif
Çin
Çin