Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta a dadini
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 100 g di ricotta
- 30 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 30 g di aceto balsamico
- 60 g di panna da cucina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Karbonhidrat
- 101.6 g
- Yağ
- 43.5 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1 godz.
Bauletti di carne triestini
1 godz.
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Cannelloni di fave
50 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35 min
Crêpes con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min