Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta a dadini
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 100 g di ricotta
- 30 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 30 g di burro
- 30 g di aceto balsamico
- 60 g di panna da cucina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Karbonhidrat
- 101.6 g
- Yağ
- 43.5 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Tagliatelle smalzade
2h 30 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2 Std.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30 min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Cappellacci di zucca
1 Std. 30 Min