Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 Std.
Orangen-Sauerrahm-Torte
5h 30min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2 Std.
Marillen-Topfen-Tascherl
1sa 15 dk
Spiegelei-Nester
1 godz. 20 min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Brezerl
9h 10min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2h 40min
Soufflierte Zwetschken
40min
Apfelkuchen im Glas
1 Std.
Zwetschkenfleck
1h 30min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1 godz. 5 min