Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarberkuchen
50 Min
Zottelige Kokosmonster
9 Std. 30 Min
Marillen Curd-Tartelettes
1 Std. 30 Min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2h 40min
Rhabarber-Streuselkuchen
1h 10min
Marillen-Topfen-Tascherl
1h 15min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3 Std.
Schwarzes Osterschaf
2h 15min
Heidelbeerschnecken
2 Std. 30 Min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min