Pan integral de espelta y centeno

Pan integral de espelta y centeno

4.4 394 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 15 dk
16 rebanadas

Malzemeler

  • 350 g de agua mineral
  • 500 g de harina de espelta integral
  • 100 g de harina de centeno integral
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
    20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
  • 7 g de sal

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Sodyum 221.7 mg
Protein 5.4 g
Kalori 539 kJ / 128 kcal
Yağ 0.9 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Karbonhidrat 26.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...