Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Milch
- 40 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 35 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag
- 350 g Quark, 40% Fett
- 1 Ei
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Sonnenblumenöl
- 25 g Speisestärke
- 100 g Lemon Curd
- 20 g Milch
- 250 - 300 g gemischtes, frisches Obst (z.B. Äpfel, Pflaumen, Birnen, in dünnen Scheiben)
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1571 kJ / 375 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Schnecken
2 godz. 15 min
Zwetschgen-Donauwelle
2hod. 30min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2h
Quarkstrudel mit Kirschen
2 godz. 15 min
Schoko-Karamell-Hörnchen
3h
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6 Std. 30 Min
Johannisbeer-Schnitte
2hod. 30min
Quark-Hefe-Taler
2 godz. 15 min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Gedrehter Hefezopf
2h
Puddingschnecken
2h
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min