Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
550
g Dinkelmehl Type 630
veya 550 g Weizenmehl Type 550 - 1 ½ TL Salz
- 360 - 380 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
veya Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen - 2 TL grobes Salz oder Kümmel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bürli mit Roggen
12 godz.
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Krustis
3h 30 min.
Gefüllte Seelen
2 godz. 45 min
Laugenbrötchen
2 godz.
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Schwäbische Flachswickel
45min
Mohn-Bürli
12 godz.
Dinnete
2 godz.
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Körner-Bürli
12 godz.