Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicharrón en salsa verde
35 min
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.
Gorditas de chicharrón
2 godz.
Tamales de frijol Veracruzanos
2 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Mole de olla vegetariano
1h
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40 min
Gordita de chicharrón
30min
Mixiote de pollo
1h
Esquites de feria
25min
Ponche
40 min
Pozole Rojo
1h 30min