Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mole de olla vegano
45min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Tamales Verdes
2h 30 min
Pozole Rojo
1h 30min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Esquites de feria
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Tamales guanajuatenses
2h 30 min
Gorditas de chicharrón
2h
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 Min