Piernik staropolski cz. II

Piernik staropolski cz. II

4.3 793 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 98sa
15 kawałków

Malzemeler

  • 1200 g ciasta piernikowego z przepisu „Piernik staropolski cz. I”
  • 200 - 230 g powideł śliwkowych
  • 420 - 440 g masy marcepanowej
  • 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
  • 80 g masła pokrojonego na kawałki

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 kawałek

Protein 8.8 g
Kalori 2464 kJ / 588 kcal
Yağ 27.8 g
Lif 3.8 g
Karbonhidrat 78 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...