Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 330 g Wasser
- 10 g Apfelessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.5 g
Alternatif tarifler
Hefezopf
3 Std.
Schwäbische Flachswickel
45 min
Allgäuer Seelen
1 godz. 20 min
Schwäbisches Genetztes
10h
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Spätzle
30 min
Zwiebelkuchen
2 Std. 30 Min
Nuss-Striezel
1 godz. 30 min
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Schwäbische Lasagne
45 min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 Std.