Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 330 g Wasser
- 10 g Apfelessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.5 g
Alternatif tarifler
Wirsing-Dinnete
2 godz.
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Spätzle
30min
Hefezopf
3h
Nuss-Striezel
1h 30min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Schwäbische Lasagne
45min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Gaisburger Marsch
1h 10min
Schwäbische Flachswickel
45min
Allgäuer Seelen
1 godz. 20 min