Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dashi
- 10 g di alga Kombu a pezzi, sciacquata
- 1000 g di acqua
- 30 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Ramen
- 300 g di cozze fresche pulite
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite
- 200 g di moscardini puliti
- 200 g di totani piccoli puliti, ad anelli
- 500 g di acqua
- 8 gamberi crudi sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 200 g di noodles secchi
- 4 fette di narutomaki (isteğe bağlı)
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- 5 g di alga nori, ammollata in acqua per 1 ora, a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timballo di riso con verdure in salsa curry
1 godz.
Champurrado
30 Min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3hod.
Chop suey ai gamberi
1 godz.
The Bronx
10 min
Hakodate Style Ramen
14h 20min
Ramen
14 godz. 30 min
Ramen (vegan)
1 godz. 50 min
Yaki Soba
55 min
Udon con salsa di miso e pollo
2 Std. 45 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Ramen giapponese
1 godz. 40 min