Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 173.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Pasta all'uovo
1hod.
Biscottini sandwich salati
1ωρ. 30 λεπτ.
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Pas d’évaluation
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 λεπτ.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
"Birra" allo zenzero
10 min.