Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 130 g Schweineschmalz, kalt, in Stücken
- ½ TL Salz
- 160 g Wasser, kalt
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 400 g Rindergulasch
- 150 g Porree, in Ringen (ca. 5 mm)
- 150 g Möhren, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 80 g Butter
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2866 kJ / 685 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40min
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 Std. 30 Min
Blini
1 Std. 30 Min
Teigtaschen alla Romana
1u. 15min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2h 30min
Bratwurst-Ravioli
35min
Fleischbällchen im Reismantel
2 Std.
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50 min
Dampfbrötchen
3h
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45 min