Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane di patate
3 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Grissini di avena
1h 15min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min