Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Filone di sola semola
2h 50min
Mantovanine
2h 45min
Il pane di Altamura
4 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Polka (pane francese)
5 Std.
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min