Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 385 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1000 g de duraznos, pelados
- 200 g de agua
- 165 g de azúcar
- 70 g de licor de anís, y un poco más para servir
- menta fresca, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1046 kJ / 249 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Helado de vainilla
12 Std.
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5u.
Nieve de Piña
10 Min
Yogur con compota de fresas e higos
13h
Flan de naranja
5u.
Mixiote de fruta ligeros
35 Min
Mermelada de jitomate
30 min
Huevos poché en jitomate
30 min
Helado de crema
1h 10 min
Banana foster
20 Min
Flan sin hornear
3 godz.
Pan de elote
1 Std.