Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pane barese
6h 15min
Baguette
4u.
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15 min
Pane pugliese
29h 20 min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane al semolino
4u.
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4u.
Ciabattine veloci
3h 10min
Rosette
5h 20min