Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Salsa al cioccolato
20 λεπτ.
Coulis di frutta
10 min.
Budino al cioccolato
6h 15min
Crema di pere e cioccolato
55min
Frappè di fragole
5min
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Cremoso al caffè
5h 30 min.
Budino al caffè e arancia
1h 55 min.
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Budino al cocco
3h 15min
Panna cotta al caffè
4h 20min