Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2sa 30 dk
Mousse di fragole (per 2 persone)
4 Std. 15 Min
Mousse alle albicocche e formaggio
10min
Finti lecca lecca
2h 45min
Crema di pere e cioccolato
55min
Soufflé al Castelmagno
55min
Sformatini di asparagi
45 dk
Cocotte persi pien
1sa
Crema catalana al cioccolato
50 dk
Dolce danese di mele
50 dk
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min