Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancio
15min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Bavarese alle nocciole
6 godz. 40 min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 Std. 30 Min
Bicchierini cocco e menta
3 Std.
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 godz. 40 min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 Std. 50 Min
Mousse alla vaniglia con granella di pistacchi
45 min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 Std. 30 Min
Budino alla menta
2 Std. 45 Min
Cestini di crema al caffè
4 Std.