Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dunkle Schokoladenmousse
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 Eigelb
- 35 g Zucker
Helle Schokoladenmousse
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Eigelb
- 10 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2195 kJ / 525 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schokoladenmousse
3h 20min
Lebkuchenparfait
8h 15min
Crème brûlée
6 Std.
Panna Cotta
5h
Bayerische Creme
8h
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Caipirinha-Creme
3 godz. 30 min
Weiße Schokomousse
10 Std.
Orangenparfait
6 Std. 30 Min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min