Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dunkle Schokoladenmousse
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 Eigelb
- 35 g Zucker
Helle Schokoladenmousse
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Eigelb
- 10 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2195 kJ / 525 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schokoladenmousse
3sa 20 dk
Schokoladen-Mousse
5 Min
Panna Cotta
5 Std.
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 godz. 30 min
Weiße Schokoladenmousse
5 godz. 30 min
Pekannuss-Pralinen
2 Std. 40 Min
Caipirinha-Creme
3h 30min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 Std.
Lebkuchenparfait
8h 15min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min