
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Koriander-Mayo-Dip
- ½ Bund Koriander ohne Stiele
- 150 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 1 Limette unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Sojasauce
- 2 TL Sojasauce süß
Fischfüllung
- 70 g Porree in Stücken
- 140 g Fischfilet z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
- 70 g Sahne
- 1 Ei
- 1 ½ TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 424 kcal / 1774 kJ
- Protein
- 10 g
- Yağ
- 34 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Lif
- 0.7 g