Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Koriander-Mayo-Dip
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele
- 150 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 1 Limette, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Sojasauce
- 2 TL Sojasauce, süß
Fischfüllung
- 70 g Porree, in Stücken
- 140 g Fischfilet, z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
- 70 g Sahne
- 1 Ei
- 1 ½ TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1h 15min
Matcha-Eis (抹茶冰淇凌)
10h 30min
Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce
40min
Pho-Suppe mit Hähnchen
2h 15min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Dumplings
45min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Whiskey Sour
10min
Edamame als Vorspeise
20min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min