Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Koriander-Mayo-Dip
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele
- 150 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 1 Limette, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Sojasauce
- 2 TL Sojasauce, süß
Fischfüllung
- 70 g Porree, in Stücken
- 140 g Fischfilet, z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
- 70 g Sahne
- 1 Ei
- 1 ½ TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arancini Siciliani
5 Std.
Sushi-Donuts
1 Std. 45 Min
Dumplings
45 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 godz. 50 min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 godz. 15 min
Edamame als Vorspeise
20 min
Jiaozi
1hod. 30min
Sushireis
1hod. 30min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 Std.
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40 min
Vietnamesische Beef Pho
1 Std. 45 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min