Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Apricot filling
- 700 g water
- 4 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
- 800 g apricots, stone removed and flesh cut into thin wedges
- 1 tbsp brown sugar (see Tips)
- ¼ tsp mixed spice
Hazelnut pastry
- 60 g hazelnuts, skins on
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 2 tbsp brown sugar (see Tips)
- 80 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs, 1 lightly beaten
- natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 815.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 22.3 g
- Yağ
- 9.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 34.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Custard
10 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 Std. 55 Min
Strawberry champagne cake
3h 10 min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Apple sponge pudding
1h 20 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 Std. 10 Min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Buttermilk scones
35min