Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
veya 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3987 kJ / 953 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Karbonhidrat
- 102.7 g
- Yağ
- 48.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu: Zuppa di topinambur, salmone in crosta con verdure al forno,trifle di panpepato
Brak ocen
Chapati
1 Std.
Pastella per fritti
1 Std.
Zelten
2h 55min
Brulé alle mele
15 Min
Cappon magro
4 godz. 30 min
Nems
1 Std.
Mini soufflé
1h 15min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Olive all'ascolana
55 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Panissa
45 Min