Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 100 g di salsa di soia
- 30 g di brodo dashi
- 30 g di sakè
Tempura di verdura
- olio di semi di girasole q.b. per friggere
- 150 g di acqua molto fredda
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 6 fette di zucchina (5 mm)
- 6 fette di melanzana (5 mm)
- 6 fette di peperone verde
- 6 fette di peperone rosso
-
6
taccole
veya 6 asparagi verdi - 6 carote baby
- 1 cipolla spagnola a fette (5 mm)
-
200
g di radice di daikon grattugiata
veya 1 pezzettino di radice fresca di zenzero grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 840 kJ / 201 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 25.7 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittelle di baccalà
12h 50min
Salsa satay
20 Min
Involtini primavera
1h 15 phút
Frittelle di baccalà
1h 5min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15 phút
Hosomaki
2 Std.
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15 phút
Ravioli cinesi
1h
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 phút