Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2h 50 min
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Mezcla infalible
5min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Pastel de jengibre con betún de especias
3 Std.
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50 min
Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero
1h 50 min
Rosca de reyes
3 Std.
Ate de membrillo
1h 45min
Masa madre de trigo
96 Std.
Bisquets
40min